Rodinné vinařství vzniklo v roce 1995 a obhospodařuje 2 ha vinic. Vinice jsou ošetřovány dle zásad integrované produkce. Odrůdy pro výrobu vína VOC Modré hory pěstujeme v trati Skale a Záhumenice v obci Vrbice.
Bílá vína se snažíme vyrábět přírodnější cestou. Hrozny po pomletí macerujeme na rmutu asi 24 hodin. Nepoužíváme ušlechtilé kvasinky. Po vykvašení leží víno na jemných kvasničních kalech několik měsíců s občasným promícháním. Takto vyrobené bílé víno se udrží s nižším obsahem síry, je pitelnější pro ty konzumenty, kterým se bílé víno zdá agresivnější. Víno má také výraznější barvu, druhý rok na lahvi je lahodnější než první rok a svou kvalitu si pak udrží několik let.
Běžně červené víno kvasí 7-10 dnů na slupkách a pak se lisuje. My necháváme červené víno ležet 4-8 týdnů na slupkách a pecičkách, aby se to dobré, co obsahují, vyluhovalo do vína. Takto vyrobená vína potřebují delší čas na vyzrátí, ale o to déle vydrží v lahvích v dobré kondici a jsou příjemně sladce taninová. Dáváme je na trh po třech letech. Abychom vyrobili kvalitní červená vína, děláme větší redukce ve vinici jak u bílých a růžových vín.